İki dizi o isim için birbirine girdi! Kazanan Gönül Dağı izleyicisi oldu! Yıldız isim geri dönüyor!

İki dizi o isim için birbirine girdi! Kazanan Gönül Dağı izleyicisi oldu! Geri mi dönüyor? TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı geçtiğimiz sezon oldukça ilgi görmüştü. Gelecek sezon hakkında her gün bir iddianın ortaya atıldığı Gönül Dağı dizisi ile ilgili bugün sevindiren haber geldi. İzleyicinin yoğun baskısı işe yaradı ve daha önce ayrılan o isim tekrar geri dönüyor.

İki dizi o isim için birbirine girdi! Kazanan Gönül Dağı izleyicisi oldu! Geri mi dönüyor?

Gönül Dağı izleyicisini sevindirecek haber bugün geldi. Bilindiği gibi dizi sezon finali yaparak araya girdi. Gelecek sezon Eylül ayında devam edecek. Ancak bugün Dizide Serdar karakterini oynayan Utku Ateş hakkında öyle bir haber çıktı ki izleyici mutluluktan havalara uçtu. Peki Utku Ateş Gönül Dağı'na geri mi dönüyor?

Gönül Dağı dizisinde Serdar ve Elif'in aşkı herkesin imrenerek izlediği sahnelere neden olmuş hatta sezon finaline ikilinin ayrılığı damga vurmuştu. Dizinin sezon finali bölümünde Serdar bir mektup yazarak Elif’i ve diziyi terk etmişti. Bu durum da dizinin hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Gönül Dağı Serdar sezon finalindeki bu sahneler sonrası diziden ayrılmış Cam Tavanlar dizisine transfer olmuştu. Ancak TV 100'deki habere göre her iki dizinin yapımcıları Utku Ateş için birbirine girdi. Ancak Gönül Dağı dizisinin yapımcıları Utku Ateş'in Sedar karakterine devam etmesine karar verdi.

Başarılı oyuncu Utku Ateş, halen transfer olduğu Cam Tavanlar dizisinde İskender karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olan İskender, aynı zamanda Leyla karakterinin de arkadaşı ve ona da büyük hayranlık besliyor.

İki dizi o isim için birbirine girdi! Kazanan Gönül Dağı izleyicisi oldu! Yıldız isim geri dönüyor! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı utku ateş serdar Cam Tavanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.