İki çocuk annesi Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini okuyacak

Şarkıcı Alişan ile 6 Mayıs 2018'de evlenen ve bu evliliğinden Eliz Tektaş (1) & Burak Tektaş (3) adında iki çocuğu bulunan 32 yaşındaki oyuncu Buse Varol öğrencilik hayatına geri döndü. Üçüncü kez üniversite eğitimi alacağını müjdeleyen Buse Varol, İstanbul'da bulunan özel bir üniversitede felsefe bölümünü kazandığını duyurdu.

Daha önce rol aldığı Payitaht Abdülhamid, Dostlar Mahallesi, Sevda Kuşun Kanadında, Kış Güneşi, Şehrin Melekleri gibi yapımlarla tanınan, Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol yeniden üniversiteli oldu. Buse Varol Tektaş, İstanbul'da özel bir üniversitede felsefe bölümünü %50 burslu kazandı. Sınav sonucunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Varol üçüncü kez üniversite eğitimi alacağını söyledi.İki çocuk annesi Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini okuyacakBuse Varol Tektaş sevincini takipçileriyle paylaştı

 

''ÜÇÜNCÜ ÜNİVERSİTEM''

Takipçilerinin sorusu üzerine, 14 yıl önceki bilgileriyle sınava girdiğini belirten Buse Varol Tektaş, üçüncü üniversitesi olduğunu söyledi. Tektaş, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olduğunu kaydetti.

 buse-varol-tektas-universite

 

İki çocuk annesi Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini okuyacak ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol üniversite Sosyal Medya üniversite tercihi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.