İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı

2 ay önce aynı yaştaki iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile Yunanistan'ın başkenti Atina'da 3 gün süren görkemli bir düğünle evlenen ve 5 aylık hamile olduğu konuşulan Dila Tarkan'ın karnı büyüdü. Hamile kaldıktan bir süre sonra nikah masasına oturan sosyetik güzel hamilelik pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

28 yaşındaki sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019 yılından beri birlikte olduğu aynı yaştaki iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile 25 Mart'ta Atina'da evlenmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren Dila Tarkan, tatil sezonunu açtı. Beş aylık hamile olduğu iddia edilen 28 yaşındaki Tarkan ve eşi Dağhan Doğruer, Yunanistan'a gitti. Güneşli havanın tadını çıkaran Dila Tarkan 308 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından karnı burnunda bir paylaşım geldi.


ÖNCE BEBEK SONRA NİKAH MODASINA UYDU

Geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde Dağhan Doğruer'den Miami'de evlilik teklifi alır almaz tatil dönüşü nişan yüzüğünü parmağına takan Dila Tarkan'ın hız kesmeden nikah masasına oturmasının sebebinin hamile olduğu öğrenilmişti. Dila Tarkan, 'önce bebek sonra nikah' modasına uymuştu.

İşte Dila Tarkan'ın hamilelik pozları...

İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı

İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 2

İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 3

İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 4

 

 

İki ay önce evlenen Dila Tarkan'ın bebeği göründü! Hamilelik pozlarını yayınladı ile ilgili etiketler Dila Tarkan Sosyal Medya Dağhan Doğruer Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.