İki aşiretin çatıştığı iddia edildi!

Sosyal medyada Cizre'de Çikan ve Teyan adlı aşiretler arasında çatışma çıktığı iddiası ortaya atıldı. Cizre'nin Cudi mahallesinde yaşandığı ileri sürülen olaya ilişkin bir de görüntü paylaşıldı. Son dakika iddiasına ilişkin görüntüde otomatik silah sesleri duyuluyor. Caddenin iki yönünde ise insanlar görüntülere yansıyor. Güvenlik güçlerinin olaya müdahalesi sonrasında ilçede durumun sakin olduğu belirtiliyor...

Sosyal medya platformu Twitter'da paylaşılan iddiaya göre Şırnak'ın  Cizre ilçesi Cudi Mahallesi'nde iki aşiret arasında çatışma çıktı. 

İddiaya göre, çatışmada 3 kişi yaralandı. 

Olaya ilişkin cep telefonu ile çekilen bir de görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüde otomatik silahlarla ateş edilmesine ilişkin sesler duyuluyor.

İki aşiretin çatıştığı iddia edildi!

Caddenin ilerisinde sağda ve yine caddenin sonunda sürekli hareket halinde olan insanlar görülüyor. 

Aşiretler arasında bir çatışma yaşandığı yönünde şu ana kadar resmi makamlardan bir doğrulama ya da yalanlama içeren açıklama gelmiş değil. 

Ancak, olaya polisin müdahale ettiği. Haber yayına hazırlandığında ilçede durumun sakin olduğu belirtildi... 

 

İki aşiretin çatıştığı iddia edildi! ile ilgili etiketler Şırnak Cizre Çatışma Aşiret çıkan teyan yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.