İki araçla gelip ev ve otomobile kurşun yağdırdılar!

Batman’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir eve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırganlar evin önünde park halinde bulunan bir otomobili de yaylım ateşe tuttu.

Edinilen bilgilere göre, olay Batman kent merkezi Aydınkonak Mahallesi’nde meydana geldi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 3949 numaralı sokakta bulunan Emin S.’ye ait olduğu öğrenilen ev, Kalaşnikof, pompalı tüfekler ve silahla kurşun yağmuruna tutuldu.

İki araçla gelip ev ve otomobile kurşun yağdırdılar!

İki otomobille geldikleri ileri sürülen saldırganların ateş etmesi ile evde bulanan kadın ve çocuklar korku dolu anlar yaşadı.

Silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, karanlıktan faydalanan saldırganlar izlerini kaybettirdi.

İki araçla gelip ev ve otomobile kurşun yağdırdılar! - Resim : 2

Emin S.’ye ait 34 JF 3679 plakalı otomobile de çok sayıda kurşun isabet ederken, araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda Özel Harekat Polisi, sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması için polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

İki araçla gelip ev ve otomobile kurşun yağdırdılar! ile ilgili etiketler Batman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.