İki araç kafa kafaya çarpışıp kanala düştü! Çok sayıda yaralı var...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpışıp su kanalına düştü. Korkunç kazada 5 kişi yaralandı.

Balıkesir Bandırma'da saat 22.30 sıralarında Bandırma- Erdek karayolunun 10’uncu kilometresi Çalışkanlar mevkiinde korkunç bir kaza meydana geldi.

ARAÇLAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞIP SU KANALINA DÜŞTÜ

Servet Ç. yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Barış A. yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştıktan sonra yol kenarındaki su kanalına düştü. Barış A. ile yanındaki Hayrünisa B. ve Zümra B. ile diğer araçtaki Servet Ç. ve Neşe Ç. yaralandı.

İki araç kafa kafaya çarpışıp kanala düştü! Çok sayıda yaralı var...

KANALA DÜŞEN ARAÇTA İKİ KİŞİ SIKIŞTI

Yaralıların yardımına koşan çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sulama kanalına düşen araçta sıkışan Servet Ç. ve Neşe Ç. itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

YARALILAR HASTANEDE

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.

İki araç kafa kafaya çarpışıp kanala düştü! Çok sayıda yaralı var... ile ilgili etiketler Balıkesir Araç Otomobil kanal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.