İki aile birbirine girdi: 8 yaralı

Tokat’ta aralarında husumet bulunan iki aile birbirine girdi. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı. Polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırdı. Mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Edinilen bilgiye göre, Oğulbey Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan Ertekin ile Çelikel aileleri arasında kavga çıktı. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İki aile birbirine girdi: 8 yaralı

Kavga sırasında yaralananlardan 5’i Tokat Devlet Hastanesi'ne 3’ü ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine sevk edildi. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgayı yatıştırmak için olay yerine çevik kuvvet ile birlikte özel harekat polisleri de sevk edildi.

İki aile birbirine girdi: 8 yaralı - Resim : 2

Tarafların güçlükle ayrıldığı kavganın ardından polis mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

İki aile birbirine girdi: 8 yaralı ile ilgili etiketler Tokat Kavga Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.