İhtiyaç sahiplerine 700 TL gıda yardım parası veriliyor! İşte Adana gıda yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Adana'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediliyor. Bu çerçevede Ankara'da yaşayan ve gıda desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara "Sosyal yardım programları" kapsamında ayda 700 TL yardım yapılıyor... İşte, Adana gıda yardımı başvurusu detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bursa'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Gıda, doğum, askerlik gibi sosyal yardım projeleri dışında sadece kadınlara gönelik maddi destek projeleri de bulunuyor.

Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bursa'da yaşayan ve gıda desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara ayda 700 TL sosyal yardım parası veriliyor.

İhtiyaç sahiplerine 700 TL gıda yardım parası veriliyor! İşte Adana gıda yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE BAKANLIĞI ADANA GIDA YARDIMI BAŞVURU DETAYLARI

3294 sayılı Kanun kapsamındaki ihtiyaç sahibi ailelerin gıda gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başta Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde  olmak üzere ve yıl boyunca ihtiyaç olması halinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıfları tarafından gıda yardımı yapılmaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda yardımından, 3294 sayılı Kanun kapsamındaki sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi haneler ile sosyal güvencesi olan ancak hane içinde kişi başına düşen geliri net asgari ücretin 1/3’ünden az olan haneler yararlanmaktadır. 

Gıda yardımı başvurusu için e-Devlet üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Diğer taraftan T.C. kimlik kartınızla doğrudan başvuru yapabilirsiniz.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

İhtiyaç sahiplerine 700 TL gıda yardım parası veriliyor! İşte Adana gıda yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Medya Gıda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.