İhtiyaç sahibi ailelere 2500 TL doğal gaz yardım parası veriliyor! İşte Batman doğal gaz yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Batman'da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik doğal gaz yardım parası veriliyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, doğal gaz faturasını ödeyemeyen ailelere 2.500 TL'lik doğal gaz yardım parası verecek. İşte Batman doğal gaz yardımı başvurusu ayrıntıları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi başvurularının başladığını açıklamıştı...

İhtiyaç sahibi ailelere 2500 TL doğal gaz yardım parası veriliyor! İşte Batman doğal gaz yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER DOĞAL GAZ YARDIMI KAPSAMI 

3294 sayılı Kanun kapsamında olan veya dönemsel ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda oldukları SYD Vakıflarınca belirlenen haneler. 

e-Devlet Kapısı üzerinden hanede kayıtlı mesken türü doğal gaz aboneliğine sahip kişiler başvurabilmektedir.

e-Devlet Kapısı üzerinden destek programına başvuruda bulunan Türk Vatandaşlarından
doğal gaz arzı sağlanan ilçe/beldede ikamet eden ve e-Devlet başvuru sürecinde seçtiği, kullanımda olan mesken türünde hanesinde kayıtlı ön ödemeli ya da faturalı sayaca bağlı doğal gaz aboneliği bulunan kişilerden ön eleme kriterlerini geçen ve SYD Vakıflarınca hak sahipliği kararı verilen kişiler.

T.C. Kimlik Kartı Hanesine kayıtlı mesken türü aboneliğe haiz doğal gaz faturası/ön ödemeli sayaç kartı

AİLE BAKANLIĞI DOĞAL GAZ YARDIMI MİKTARI

Tutarlar bölgenin iklim koşullarına göre ısıl harita temel alınarak hazırlanan liste kapsamında hane başı 2022 yılı için yıllık 900 TL ila 2.500 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

İhtiyaç sahibi ailelere 2500 TL doğal gaz yardım parası veriliyor! İşte Batman doğal gaz yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Sosyal Yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.