İhsan Şenocak'tan Saraç ve Akşit Hoca için geçmiş olsun mesajı

İhsan Şenocak, Türkiye'nin iki büyük İslam aliminden Hadis Alimi M. Emin Saraç Hoca ile ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Cevat Akşit'in koronaya yakalanmalarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Şenocak sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı;

İhsan Şenocak'tan Saraç ve Akşit Hoca için geçmiş olsun mesajı

"Kendilerine Covid isabet eden Emin Saraç ve Cevat Akşit hocalarımıza, sair mümin kardeşlerimize Allah Teala şifalar ihsan eylesin. Hastalığı onlar hakkında ecir vesilesi kılsın."

İHSAN ŞENOCAK KİMDİR?

İhsan Şenocak, 1974 senesinde Samsun’da dünyaya geldi.

İhsan Şenocak'tan Saraç ve Akşit Hoca için geçmiş olsun mesajı - Resim : 2

İlkokuldan sonra hafızlık yaptı. 1994 senesinde Samsun İmam Hatip Lisesi’nden 1999’da, 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Okul yıllarında muhalled usulde İslamî ilimler okudu.

2002 senesinde Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Haseki Eğitim Merkezi’ni bitirdi.

2004 senesinde OMÜ İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalında “İslam Hukuku’nda Taklit” konulu teziyle yüksek lisans yaptı. Aynı fakültede “İslâm Hukuku’nda Örfün Hükümlere Etkisi” adlı tezini tamamlayarak doktor oldu.

1997 senesinde Samsun’un Vezirköprü ilçesinde imam-hatip olarak memuriyet hayatına başladı. Diyanet İşleri Başkanlığında farklı kademelerde görev yaptı. 2007 senesinde Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi’ne müdür olarak atandı.

1996 yılında Yedibeyza dergisini neşretti. 2005-2010 yılları arasında yayımlanan İnkişaf dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Milli Gazete ve Yeni Şafak’ta müstear isimle dizi ve düşünce yazıları yazdı. 2008’de Tv5’de “köprü” programını hazırlayıp sundu. Müstear isimlerle farklı türlerde çok sayıda yazı kaleme aldı.

İhsan Şenocak'tan Saraç ve Akşit Hoca için geçmiş olsun mesajı ile ilgili etiketler Hadis Alimi M. Emin Saraç Mustafa Cevat Akşit ihsan şenocak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.