Koronavirüsten öldü iddiası yalanlandı! Maskeli cenaze...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez bir ölümün gerçekleştiğini açıkladı. Ölen kişinin İstanbul Beyoğlu’nda 50 yılı aşkın süredir eczacılık yapan 89 yaşındaki İhsan Giray olduğu iddia edildi. Koronovirüsten ilk ölüm vakasını açıkladığı gün gerçekleşen ölüm, dikkatleri Giray ailesine çevirdi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre; İhsan Giray’ın doktor oğlu Serdar Giray, koronavirüs iddiasını yalanladı.

''ZATEN YOĞUN BAKIMDAYDI''

Özel bir hastanede Genel Cerrah olarak görev yapan Op.Dr. Serdar Giray, kronik kalp hastası olan babasının ölüm nedeninin kalp damarlarının tıkanıklığına bağlı solunum yetmezliği olduğunu söyledi ve “Zaten yoğun bakımdaydı. Kimseyle teması yoktu. Babamın 5 çalışanının tamamı Türk’tü. Bu iddialar nereden çıkıyor bilmiyor. Sosyal medya çok kirli bir yer” dedi.

MASKELİ CENAZE

İhsan Giray’ın cenazesi Zincirlikuyu Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye gelenlerin büyük bir bölümü maske taktı.

Koronavirüsten öldü iddiası yalanlandı! Maskeli cenaze...

Koronavirüsten öldü iddiası yalanlandı! Maskeli cenaze... ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu Koronavirüs Korona İhsan Giray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.