İhracatta mayıs rekoru... Ticaret Bakanı Muş duyurdu: Tüm zamanların en yükseği!

Ticaret Bakanı Muş, Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Bu ay ihracatı geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 15,2 artışla 19 milyar dolara ulaştığını belirten Muş, "Bu tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatıdır." dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş mayıs ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı.

Mayıs ayında ihracat yüzde 15.2 artışla 19 milyar dolara yükseldi. İthalat ise yüzde 43.8 artışla 29.7 milyar dolara çıktı. Mayıs ayında dış ticaret açığı yüzde 157 artışla 10.7 milyar dolara yükseldi.

"BEŞTE BEŞ YAPTIK"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş açıklamasında "İhracatta güçlü performansımızı Mayıs ayında da sürdürdük. Mayıs ayı ihracatımız, %15,2 artışla 19 milyar $ oldu. Bu tüm zamanların en yüksek Mayıs ayı ihracatıdır. 2022 yılında, ilk 5 ayın tamamında en yüksek aylık ihracat değerine ulaştık ve beşte beş yaptık. Hayırlı olsun." dedi.

İhracatta mayıs rekoru... Ticaret Bakanı Muş duyurdu: Tüm zamanların en yükseği! ile ilgili etiketler İhracat bakan muş ticaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.