İhraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın cezası belli oldu

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Tanju Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a 1 yıl geçici çıkarma cezası verdi.

Kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için CHP Yüksek Disiplin Kurulu bugün bir kez daha toplandı.

 Kurul, Özcan'a 1 yıl geçici çıkarma cezası verdi. Karar oybirliği ile alındı.

Kurul son toplantısını 22 Ağustos tarihinde yapmıştı. Tanju Özcan'ın dosyasının çok yönlü incelenmesi için toplantı 26 Eylül'e ertelenmişti. Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi'nin bir kadın üyesiyle yaşadığı diyalog sonrasında parti kurallarıyla bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle disipline sevk edilmişti.

''CHP'NİN ÜVEY DEĞİL, ÖZ EVLADIYIM''

Özcan, sevkin ardından ''Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım'' açıklamasında bulunmuştu. 

 

İhraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın cezası belli oldu ile ilgili etiketler CHP Tanju Özcan ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.