İhanetin bedeli ağır oldu! Güven Kıraç'ın eşine ödediği nafaka ortaya çıktı

Masumiyet, Gemide, Organize İşler, Gönül Yarası, Kafalar Karışık, Payitaht Abdülhamid, Hekimoğlu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 62 yaşındaki oyuncu Güven Kıraç'ın, Başak Kıraç ile 12 yıllık evliliği ihanet yüzünden bitmişti. Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan ve kendisinden yaşça küçük olan Merve isimli güzelle aşk yaşayan Güven Kıraç'ın biten evliliği uğruna harcadığı para ortaya çıktı. İşte Güven Kıraç'ın Başak Kıraç'a ödediği nafaka...

1999–2010 yılları arasında Dürnev Kıraç ile evli olan Güven Kıraç, 2010'da Başak Kıraç'la evlenmişti. 62 yaşındaki ünlü oyuncu Güven Kıraç, 12 yıllık eşi Başak Kıraç'ı aldatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça küçük olan Merve isimli güzelle sarmaş dolaş görüntülenen Güven Kıraç'ın 12 yıllık evliliğini ihanet yüzünden bitirdiği ortaya çıktı.

 

ÇEKİMLER SIRASINDA TANIŞTILAR


Güven Kıraç boşanmanın hemen ardından geçen perşembe akşamı Merve isimli sevgilisiyle yakalandı. Güven Kıraç’ın Merve isimli genç sevgilisiyle sunuculuğunu yaptığı gezi programının şehir dışı çekimleri sırasında yakınlaştığı öğrenildi. Eşine ihanet eden Güven Kıraç'ın eski eşine verdiği nafaka ortaya çıktı.

güven kıraç

12 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ


Bir süredir arasının bozuk olduğu eşi Güven Kıraç’ın kendisini aldattığı görüntüleri izleyen ve çok üzülen Başak Kıraç, soluğu mahkemede aldı. 12 yıllık evlilik geçen hafta ihanet nedeniyle anlaşmalı olarak tek celsede bitti.

 

10 MİLYON TL PARA VE CİHANGİR'DE EV VERDİ


Posta'da yer alan habere göre; Güven Kıraç, geçen hafta Mervenur Topugil adındaki genç sevgilisi ile Asmalımescit'te öpüşürken görüntülenmişti. İhanet haberleri üzerine 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la bir süre önce boşanan oyuncunun eşine 10 milyon TL nakit para, Cihangir'de oturdukları evi ve çocuklarının velayetini verdiği öğrenildi.

İhanetin bedeli ağır oldu! Güven Kıraç'ın eşine ödediği nafaka ortaya çıktı ile ilgili etiketler Güven Kıraç Mervenur Topugil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.