İhanetin ayrıntıları ortaya çıktı! İrem Derici, Cem Belevi'nin çapkınlık yaptığı cep telefonunu buldu

İrem Derici - Cem Belevi ayrılığının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Ayrılığın ardından sosyal medya hesabından ''A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla her şeyi anlatayım'' şeklinde paylaşımda bulunan İrem Derici'nin, birlikte olduğu süreçte Cem Belevi'nin arabasının torpidosunda sakladığı ikinci cep telefonunu yakaladığı öğrenildi. Cem Belevi'nin çapkınlık telefonundaki mesajlarını okuyan İrem Derici ayrılık kararı aldı. İşte Cem Belevi ile İrem Derici ayrılığının detayları...

Ünlü popçu İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilişkisini ihanet yüzünden noktaladığı meslektaşı Cem Belevi'yi hedef alarak, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Derici'nin bu paylaşımı herkesi şaşkına çevirmişti. 

İrem Derici'yi aldattığı konuşulan ve gözlerin çevrildiği Cem Belevi ise eski aşkının sözleri karşısında bir açıklama yapmış ve ihanet iddialarını yalanlamıştı.

Belevi açıklamasında ''Sizin zannettiğinizden daha önce ilişkimizi noktaladık aslında ama bunu duyurmak istemedik. Daha doğrusu kendisi istemedi. Özel bir sebebi var. Benden de rica etti kendisi. Bu da bende kalacak. Karşımda her şeyden önce bir kadın var, meslektaşım var. Çok güzel de bir yüreği var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum... Bir şeyler paylaşmış ama ben kendisini çok sevdim. İnişli çıkışlı bir ilişki yaşıyorduk. Yürütemedik, olmadı. Asla o cümleleri kabul etmiyorum. Aldatmadım. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Söyledikleri karşısında hala çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Cem Belevi'nin kendisi hakkında yaptığı açıklaması karşısında İrem Derici ise adeta çılgına dönmüş ve elinde eski sevgilisinin ses kayıtlarının olduğunu iddia ederek, ''Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben birkaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya. Sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten. Şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem.' mi olsun ilk konumuz? Yoksa alevler attığın influencerlar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya. Bana fark etmez.'' demişti.

İREM DERİCİ, CEM BELEVİ'NİN ÇAPKINLIK TELEFONUNU YAKALADI

Cem Belevi - İrem Derici ayrılığının perde arkası ortaya çıktı. 2. Sayfa'nın haberine göre; İrem Derici, Cem Belevi'nin arabasının torpidosunda ikinci bir cep telefonu buldu. Cem Belevi'nin çapkınlık telefonundan influencerlara attığı mesajları gördü. İrem Derici sevgilisinin bu telefonunu bulup mesajlarını okuyunca olay patladı. İrem Derici çapkınlık telefonunu yakaladıktan hemen sonra Cem Belevi ile ilişkisini noktaladı.

İhanetin ayrıntıları ortaya çıktı! İrem Derici, Cem Belevi'nin çapkınlık yaptığı cep telefonunu buldu

İhanetin ayrıntıları ortaya çıktı! İrem Derici, Cem Belevi'nin çapkınlık yaptığı cep telefonunu buldu ile ilgili etiketler İrem Derici Cem Belevi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.