İhanet iddiaları ortaya atılmıştı! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ile ilgili gerçek ortaya çıktı... Resmen boşandılar

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle gönüllerde taht kuran oyucu Merve Dizdar ile 2018 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Gürhan Altundaşar ile ilgili 'aldatma' iddiaları ortaya atılırken çiftin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Dün yaptığı açıklama ile ihanet iddialarını reddeden Merve Dizdar'ın ardından Gürhan Altundaşar da ayrılığı doğrulamıştı... İşte sürpriz boşanmanın perde arkası...

34 yaşındaki oyuncu Merve Dizdar ile 37 yaşındaki oyuncu Gürhan Altundaşar 2018 yılında sürpriz bir nikahla hayatlarını birleştirmişlerdi.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

Son günlerde Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olmasıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler 2'deki sahne arkadaşlarını Instagram hesabından silmişti. Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin de Dizdar'ı takipten çıkararak karşılık vermişti. Ünlü oyuncularının karşılıklı bu hamlesinin sebebi ortaya çıktı.


AYRILIĞI DOĞRULAMIŞTI

2018 yılında evlenen oyuncu çift, dün hayranlarını şoke eden bir haberle gündeme geldi. Ortaya atılan ihanet iddiaları yüzünden boşanacakları konuşulan 3 yıllık evli çiftten Merve Dizdar, ihanet iddialarını net bir dille yalanlayarak ayrıldıklarını da açıkladı.


''ÇİRKİN İDDİALARIN GERÇEKLİK PAYI YOK''

Dizdar, eşi Altundaşar ile ayrıldıklarını duyurarak Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

''ARKADAŞ KALARAK AYRILDIK''

Merve Dizdar'ın açıklamalarının ardından Gürhan Altundaşar da Instagram'dan yaptığı bir açıklama ile ayrılığı doğrulayıp şu ifadelere yer verdi:

''Merve ile ortak bir kararla arkadaş kalarak ayrıldık. Bu kararımızın yansıtılan haberlerle ilgisi yoktur. Ayrılığımız hakkında çıkan dedikodulara istinaden bu açıklamayı yapma gereği duydum. Bu hassas dönemimizde aldığımız karara saygı gösterilmesini ve uydurma magazin haberleriyle bizi yormamanızı rica ediyorum''

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


BOŞANDIKTAN SONRA ARKADAŞLARINI LİSTESİNDEN SİLDİ!

Evliliğindeki ihanet iddialarını reddedip, ayrılığı doğrulayan Merve Dizdar'ın eşinin sahne arkadaşlarını sosyal medya hesabından neden sildiği de açıklığa kavuştu. Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'ın, geçtiğimiz hafta evliliklerini noktaladıkları ortaya çıktı.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR


Snob Magazin'in haberine göre; Ünlü çift, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşandı. Dizdar ve Altundaşar'ın birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadıkları öğrenildi.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


SOSYAL MEDYADA HATIRALARINA DOKUNMADILAR

Çiftin sosyal medyada birbirilerini hala takip etmeleri ve birlikte çekilen fotoğraf karelerini silmemeleri ise dikkat çekti. Merve Dizdar, eşinin yeni yaşını beş hafta önce sosyal medyadan 'iyi ki doğdun sevgilim' notunu düştüğü bir dizi karelerle kutlamıştı.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


MASUMLAR APARTMANI'NIN GÜLBEN'İ KIRMIZI ODA'DA

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında; Merve Dizdar göründü. 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle diziye konuk olacak olan Dizdar, aynı karakterle iki farklı dizide rol almış olacak. 'Kırmızı Oda' dizisi, 18 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 42'nci bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde Budayıcıoğlu'nun TRT1 ekranında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinden Gülben konuk olacak.

İhanet iddiaları ortaya atılmıştı! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ile ilgili gerçek ortaya çıktı... Resmen boşandılar - Resim : 7

 

Özge Özder'i youtube kanalına konuk olan Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'ın kendisine daha ilk görüşte aşık olduğunu anlatmıştı. Dizdar, "O bana ilk görüşte aşık oldu. Biz aynı oyundaydık. Yalan söylemiyor ise öyle olmuş" demişti.

"BİR ANDA BİRBİRİMİZE AŞIK OLDUK"

Kocası Gürhan Altundaşar'ın sahnede kendisini izledikten sonra aşık olduğunu anlatan Merve Dizdar, o dönemde bir sevgilisi olduğunu ve başka kimseyle ilgilenmediğini belirtti.

Tiyatroda aynı oyuna denk gelen ikili arasında bir şey olmadı. Çünkü çiftin o dönemde yine sevgilileri vardı. Ancak bir zaman sonra Gürhan Altundaşar sevgilisinden ayrıldı. Merve Dizdar, birbirlerine aşık olmalarının oyun sırasında bir anda geliştiğini belirtti ve şöyle anlattı:

"Aynı oyuna denk geldik. Yine sevgililerimiz var. Ama ben hiç düşünmüyorum, asla. O da düşünmüyor, sevgilisi olduğu için. Sevgilisinden ayrıldı. Oyunlarımızda oynuyoruz. Bir anda match olduk. Hiç anlamadım. Çok kandırmaya da çalışmadı. Çok tatlı bir insandır kendisi."

 İhanet iddiaları ortaya atılmıştı! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ile ilgili gerçek ortaya çıktı... Resmen boşandılar - Resim : 8

İhanet iddiaları ortaya atılmıştı! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ile ilgili gerçek ortaya çıktı... Resmen boşandılar ile ilgili etiketler boşanma Sosyal Medya merve dizdar Gürhan Altundaşar masumlar apartmanı Kırmızı oda ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.