İHA, Muharrem Sarıkaya'nın muhabiri tokatlamasını saklamış

Muharrem Sarıkaya'nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le canlı yayında program yaparken, İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atması İHA sansürüne takılmış. Haber ajansı video sosyal medyada tepki alınca haberi servis etti.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Habertürk Ankara Temsilcisi ve yazarı Muharrem Sarıkaya'nın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le canlı yayında program yaparken, muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntüleri 2,5 gün sonra abonelerine servis etti.

Sarıkaya'nın, Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle kente gittiği ve 17 Aralık Cuma günü canlı yayını gerçekleştirdiği ve İHA'nın olayı servis etmediği ortaya çıktı. İhlas Haber Ajansı, olayın üstünden 2 gün geçmesinin ardından video sosyal medyada gündeme oturunca bugün, "Gazeteci Muharrem Sarıkaya'dan İHA muhabirine tokatlı saldırı" başlığıyla abonelerine haber geçti.

 

 

 

 

 

İHA, Muharrem Sarıkaya'nın muhabiri tokatlamasını saklamış ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Tokat İHA ahmet demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.