İHA muhabirine saldıran şahıs Lütfü Türkkan'ın yeğeni çıktı

Kocaeli'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a ait çiftlikteki kaçak yapıların yıkımını görüntüleyen İHA muhabirine saldıran 4 saldırgandan birinin Türkkan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’ndaki çiftliğinde tespit edilen kaçak yapıların yıkımına dün başlandı. Bölgeye giderek yıkımı haberleştirmek için çekim yapan İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu ise çiftlikten çıkan Türkkan’ın 4 çalışanı tarafından feci şekilde darp edildi.

Olayın ardından vücudundaki yaralarla hastaneye kaldırılan muhabir Uslu, 10 gün iş göremez raporu alırken saldırgan 4 kişi ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN ÖZ YEĞENİ

Adliyeye sevk edilen saldırganlardan 3’ü adli kontrol şartı ile serbest kalırken muhabiri acımasızca darp eden ve tutuklanan İbrahim Hasırcı’nın ise Türkkan’ın öz yeğeni olduğu ortaya çıktı.

İHA muhabirine saldıran şahıs Lütfü Türkkan'ın yeğeni çıktı - Resim : 2

2. Sulh Ceza Hakimliğinde sorguları tamamlanarak tutuklanan ve cezaevine gönderilen İbrahim Hasırcı’nın, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ablasının oğlu olduğu öğrenildi.

İHA muhabirine saldıran şahıs Lütfü Türkkan'ın yeğeni çıktı - Resim : 3

Adliyede sorguları tamamlanarak serbest kalan ve adliye çıkışı kameralara gülerek kaçmaya çalışan şahıslardan birinin Türkkan’ın şoförü, bir kişinin çiftlik çalışanı, bir kişinin de Hasırcı’nın arkadaşı olduğu tespit edildi. (İHA)

İHA muhabirine saldıran şahıs Lütfü Türkkan'ın yeğeni çıktı ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Kocaeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.