İHA kameramanına tokat atan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'dan özür

Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i programda konuk eden Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, İhlas Haber Ajansı kameramanı Ahmet Demir'e tokat atmıştı. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkilerin odağı olan Sarıkaya sosyal medyadan özür diledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu programın çekimleri sırasında Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, İhlas Haber Ajansı kameramanı Ahmet Demir'e tokat attı. O görüntüler büyük tepki çekerken sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Kameraman Ahmet Demir'in dava açacağını belirttiği Muharrem Sarıkaya, Twitter hesabından açıklama yaparak özür diledi. Olay sonrasında Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayınz Orhan Akın ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den özür dilediğini de ifade eden Muharrem Sarıkaya şu açıklamayı yaptı:

"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettiğim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum."

 

 

 

FATMA ŞAHİN'DEN MUHARREM SARIKAYA AÇIKLAMASI

Olay sırasında tepki göstermediği için eleştirilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Twitter hesabından açıklama yaparak, "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. @msarikaya6 kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi." dedi.

İHA kameramanına tokat atan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'dan özür ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Tokat İHA Fatma Şahin ahmet demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.