İğrenç! Mağazanın ortasında tuvaletini yaptı

Türkiye'de de birçok şubesi bulunan teknoloji marketinin Almanya'daki şubesinde iğrenç bir olay yaşandı. İsmi belli olmayan kadın, oyun konsollarının olduğu alana giderek tuvaletini yaptı. O görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti.

Almanya merkezli perakende zincirinde çekilen bir görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı… Türkiye’de de çok sayıda şubesi bulunan teknoloji zincirinin Almanya’daki bir şubesinde çekilen görüntülerin ortaya çıkması büyük tepki çekti.

Görüntülerde siyah ceket ve gri etek giyen sarışın bir kadın oyun konsollarının bulunduğu bölüme doğru gidiyor ve önce etrafına baktıktan sonra yere eğiliyor. Yerde oturduğu sırada külotlu çorabını çıkaran kadın daha sonra oyun konsollarının olduğu bölümde idrarını yapıyor.

İğrenç! Mağazanın ortasında tuvaletini yaptı

Etrafta kendisin gören birilerinin olup olmadığına bakan kadın daha sonra toparlanarak ayağa kalkıyor ve gidiyor.

"TAMAMEN İĞRENÇLİK"

Reddit’te paylaşılan görüntülerin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, “Bu kadının yaptığı komik ya da seksi değil, bu tamamen iğrençlik” yorumunu yaparken diğer kullanıcılar da, “Bu yaptığı resmen suç, tutuklanmalı” ifadesini kullandı.

İğrenç! Mağazanın ortasında tuvaletini yaptı - Resim : 2

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kadının rakip markanın oyun konsolunu kullandığını öne sürerken teknoloji zincirinin yetkilileri henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

İğrenç! Mağazanın ortasında tuvaletini yaptı ile ilgili etiketler Türkiye Almanya tuvalet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.