Igor Tudor, Türkiye'ye böyle veda etti

Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olarak üst üste 4. deplasman yenilgisini alan Galatasaray'da mağlubiyetin ertesi günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verilmesi kararı verilmişti. Hırvat teknik direktör Igor Tudor, Türkiye'den ayrıldı.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Tudor'u uğurlamak için sarı-kırmızılı kulüpten sadece İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin yanında bulundu. Mert Çetin, Tudor'un tercümanlığını da yapıyordu.

hkjhwejhrjkwehkrkwerjwe

Tudor havalimanına yardımcıları ve menajeri Anthony Seric ile geldi. Basın mensuplarına konuşurken yeni hedeflere odaklanacağını belirtirken gözlerinin dolduğu görüldü. Hırvat çalıştırıcı açıklamasında şunları söyledi:

"Teknik ekibimle elimizden gelenin en iyisini yaptık. Buradan huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Ligde 16 haftanın sadece ikisinde lider değildik."

rftyujhghyjukujh

"Ben yaptıklarımdan dolayı memnunum. Türkiye, futbolu seven ve güçlü bir ülke. Türk futboluna barış ve mutluluk diliyorum." dedi.

Igor Tudor, Türkiye'ye böyle veda etti ile ilgili etiketler Türkiye tudor
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.