İgor Tudor Juventus'ta gidiyor

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, futbolculuk döneminde formasını giydiği Juventus'ta yeni teknik direktör Andrea Pirlo'nun yardımcısı olmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlığı sonrası Maurizio Sarri görevden alınmış ve yerine takımın eski oyuncularından Andrea Pirlo getirilmişti. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, Pirlo'nun göreve gelişi sonrası ise bir başka eski oyuncu Igor Tudor'un da teknik kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Gianluca Di Marzio'ya göre Andrea Pirlo, daha önce Juventus forması giyen Igor Tudor'a teknik ekibinde yer alması adına bir teklifte bulundu ve Hırvat çalıştırıcıdan olumlu yanıt aldı. 

Şu anda Hajdut Split'i çalıştıran Tudor'un Juventus teknik ekibine katılmak adına sözleşmesini sonlandırması bekleniyor. 1998 ile 2005 yılları arasında Juventus forması giyen Tudor, 174 maça çıkmayı başarmıştı. 

Teknik direktör olarak ise Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran Tudor, İtalya Ligi'nde de Udinese'de görev yapmıştı. 

 

İgor Tudor Juventus'ta gidiyor ile ilgili etiketler Juventus Transfer Adre Pirlo ıgor tudor Yardımcı Antrenör
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.