Igor Tudor, Gençlerbirliği maçını değerlendirdi!

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Gençlerbirliği maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İgor Tudor, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tudor'un ifadeleri şu şekilde:

"GALİBİYETİ HAK ETTİK"

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son haftalardaki maçlardan sonra, bu galibiyet önemliydi. İyi bir takıma sahibiz ve bunu sahaya yansıttık. Galibiyeti hak ettik. Taraftarımızın önünde alacağımız galibiyet çok önemliydi, farklı bir skorla kazanmamız daha güzel oldu.

"ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRDİ"

Elimde çok kaliteli oyuncular var. Eren de takımın önemli bir parçası, lig uzun maraton herkese forma şansı gelecektir. Eren'in performansı bizim için çok önemli. Bugün de iyi bir performans gösterdi. Lig uzun bir maraton ve herkese şans gelecek. Eren şansını iyi değerlendirdi.

"SAHADA İLGİNÇ ŞEYLER GÖRDÜM"

Çift forvetle farklı şeyler denedik, sahada ilginç şeyler gördüm.Aynı sistemle oynadığınızda futbolcular için iyi olabilir ama her hafta sizi seyreden rakipleriniz var, defansı ona göre ayarlıyolar. Feghouli'ye verilen cezanın fazla olduğunu düşünüyorum.

Igor Tudor, Gençlerbirliği maçını değerlendirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray ıgor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.