Igor Kokoskov NBA'e mi gidiyor? Fenerbahçe Beko koçunu Dallas Mavericks istedi

Dallas Mavericks'in başına geçen Jason Kidd, Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov'u yardımcısı yapmak istiyor. Amerikan medyası, Sloven koç için flaş bir iddiada bulundu. Dallas'ın süper yıldızı Luka Doncic, Kokoskov'la 2017'de Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Amerikan medyasında Fenerbahçe Beko koçu Igor Kokoskov için flaş bir iddia ortaya atıldı. NBA medyasının ünlü isimlerinden Marc Stein, Sloven antrenörün Dallas Mavericks'ten yardımcı antrenörlük için teklif aldığını ve NBA'e geri döneceğini iddia etti.

Zeljko Obradovic'in ayrılmasının ardından geçen yazın Sarı-Lacivertliler'in başına geçen Kokoskov, Slovenya Milli Takımı'nı 2017'de Avrupa şampiyonu yapmıştı. Fenerbahçe kariyeri beklentilerin altın başlayan 49 yaşındaki koç, sezon sonuna doğru toparlamış ancak Euroleague'de play-off oynasa da CSKA'ya elenmişti. Sarı-Lacivertliler'in üst üste 6 sezonluk Final-Four başarısı Kokoskov'la kesintiye uğradığı gibi lig şampiyonluğu da ezeli rakip Anadolu Efes'e kaptırılmıştı.

LUKA DONCİC'LE BİR ARAYA GELİYOR

Batı Konferansı'nın köklü kulübü Dallas Mavericks'te 13 yıllık Rick Carlisle dönemi sona ermiş ve efsanevi guard Jason Kidd, Dallas'a başantrenör olarak geri dönmüştü. Jason Kidd'in ekibinde savunma antrenörünün Kokoskov olması bekleniyor. F.Bahçe Beko ile sözleşmesi bulunan Solven basketbol adamını alabilmek için Mavericks'in bir miktar ödeme yapması gerekecek.

Daha önce Los Angeles Clippers, Detroit Pistons, Phoenix Suns, Cleveland Caveliers, Orlando Magic, Utah Jazz ve Sacramento Kings'te yardımcı antrenörlük ve 2018-19 sezonunda Phoenix Suns'ta başantrenörlük yapan Kokoskov, süper yıldız Luka Doncic ile yeniden bir araya gelmiş olacak.

Igor Kokoskov NBA'e mi gidiyor? Fenerbahçe Beko koçunu Dallas Mavericks istedi

MURAT MURATHANOĞLU: ÇIKIP YALANLASIN

Basketbolun sevilen sesis Murat Murathanoğlu, Kokoskov'un NBA'e geri dönmesini YouTube kanalında değerlendirdi. NBA uzmanı şunları söyledi:

"Marc Stein diyorsa doğrudur. Yıllarca ESPN'de çalıştı. Onun çıkardığı haberin doğruluk payı vardır diye düşünüyorum. Kendimi ispat etmek için Fenerbahçe gibi iddialı bir takımın başına geldim. Doncic tamam canım ciğerim. Ama Bogdanovic istiyor diye Obradovic Sacramento'ya gider mi? Şu ana kadar ben açıkçası Kokoskov'un çıkıp 'Böyle bir şey yok, kadroyu kurduk' açıklaması yapmasını beklerdim. Demek ki yalan değil."

Igor Kokoskov NBA'e mi gidiyor? Fenerbahçe Beko koçunu Dallas Mavericks istedi ile ilgili etiketler Dallas Mavericks Fenerbahçe Beko NBA Luka Doncic Igor Kokoskov murat murathanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.