Igor Angelovski'den Vedat Muriqi övgüsü!

Kuzey Makedonya'nın teknik direktörü Igor Angelovski, Vedat Muriqi hakkında konuştu.

Kuzey Makedonya'nın teknik direktörü Igor Angelovski, Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Vedat Muriqi hakkında konuştu. Angelovski'nin ifadeleri şu şekilde;

"ONLARDA VEDAT VARSA, BİZDE DE ELJIF VAR"

"Rakibimizin forvet hattında böylesine etkili bir ismin olması bizim için endişe verici. Ama bizde de sizlerin de yakından tanıdığı Eljif Elmas var. Vedat ceza sahası içerisinde topla buluştuğunda ne yapacağını kestirmeniz çok mümkün olmuyor. Gençlerbirliği mücadelesini izlediğimde attığı iki golde de aklını ve mücadelesini ortaya koydu. Ceza sahası içerisinde topla oynama yeteneklerinde Avrupa'nın en iyilerinden bir tanesi durumunda. Ama onu durdurmak için elbette özel önemler planlıyoruz. Mart ayındaki maçtan önce Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Antalyaspor maçlarına gidip, Vedat'ı canlı olarak izlemeyi planlıyorum."

Igor Angelovski'den Vedat Muriqi övgüsü!

"SENEYE FENERBAHÇE'DE OLMAZ"

"Vedat Muriqi, Türkiye Ligi'nde gösterdiği performansı Avrupa'da da sergileyebilirse rahatlıkla 20 milyon euro üzeri bir bonservis değerine ulaşabilir. Dilerim Kosova bizi geçemez ama eğer geçer ve Avrupa Şampiyonası'nda oynarlarsa orada göstereceği performansla seneye Fenerbahçe formasını giymeyecektir. 2 gol attığı, bir de asist yaptığı, üstelik bunları deplasmanda yaptığı İngiltere maçı bence kariyeri için önemli bir dönüm noktası oldu. O maçla herkesin takibine girmiştir."

23 MAÇ 15 GOL

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan aldığı Vedat Muriqi, yıllık 1.8 milyon euro garanti ücret ve maç başı para ile 4 yıllık imza atmıştı. 26 yaşındaki golcü, 16 lig maçında 10 gol, 3 asistle oynadı. Türkiye Kupası'nda 1 karşılaşmaya çıkıp bir gol, bir asiste imza attı. Kosova Milli Takım formasıyla ise 6 maçta 4 gol, 2 asistle takımını sırtladı.

Igor Angelovski'den Vedat Muriqi övgüsü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kosova Vedat Muriqİ Kuzey Makedonya Igor Angelovski
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.