İğne ipliğe dönen şarkıcı Linet'ten kötü haber! Mide kanaması geçirip yoğun bakımda kaldığını açıkladı

Son dönemde verdiği kilolarla ve imaj değişikliğiyle adından sıkça söz ettiren 46 yaşındaki ünlü şarkıcı Linet günden güne eriyor. Dün Nişantaşı'nda kameralara yakalanan Linet'in son hali görenleri şaşırttı.

Önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yakalanan şarkıcı Linet sağlık durumuyla ilgili sevenlerini korkutan bir açıklamada bulundu.

Son dönemde çok fazla kilo verdiği görülen sanatçı, 1.5 ay önce mide kanaması geçirdiğini ve yoğun bakımda tedavi gördüğünü dile getirdi.

İğne ipliğe dönen şarkıcı Linet'ten kötü haber! Mide kanaması geçirip yoğun bakımda kaldığını açıkladı

"47 kiloya kadar indim. Daha yeni 2 kilo alıp 49 oldum. Yurt dışındayken mide kanaması geçirdim, 10 gün yoğun bakımda yattım. Zor bir dönem geçirdim. Stresten ve sıkıntıdan böyle bir olay yaşadım. Bu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok. Ne kimse kimsenin kalbini kırsın ne de yalan dünyaya asılsın."


"SAHNE YAPABİLMEK İÇİN CİDDİ PARAYA İHTİYAÇ VAR”

Linet, meslektaşı İrem Derici’nin geçtiğimiz günlerde Açıkhava Harbiye konseri için 450 bin TL harcamasına, “5-6 yıldır açık havada konser veriyorum. Kazancı bırakın, kendi cebimden verdiğim paralarla sahne şovu hazırlıyorum. Sanatçılar para kazanmak için ve daha büyük kitlelere ulaşabilmek için bunu yapıyorlar. Ama bu sahneleri yapabilmek için gerçekten ciddi bir paraya ihtiyaç var. Ben hiç adil bulmuyorum. Bu sene sırf bu yüzden sahneye çıkmayacaktım. Benim bahsettiğim sürprizler müzikal anlamda olacak” dedi.

 

 

İğne ipliğe dönen şarkıcı Linet'ten kötü haber! Mide kanaması geçirip yoğun bakımda kaldığını açıkladı ile ilgili etiketler Linet yoğun bakım Nişantaşı İrem Derici Konser mide kanaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.