Iggy Azalea, yeni görüntüsüyle şaşkına çevirdi!

Gece gezmesinde görüntülenen genç şarkıcı Iggy Azalea, kalçasına implant yaptırdığı iddiasını yalanlasa da, görüntüsü akıllara "Bıçak altına yattı mı?" sorusunu getirdi.

Genç şarkıcı Iggy Azalea, son bir buçuk yıldır kalçasının görüntüsüyle gündemden hiç düşmüyor. 27 yaşındaki şarkıcı önceki akşam da Batı Hollywood'da çıktığı gece gezmesinde görüntülendi.

İMPLANT YAPTIRDIĞI KONUŞULUYOR

Sırt ve göğüs dekoltesiyle dikkat çeken dar bir elbise giyen Azalea'nın görüntüsü, kalçasına implant yaptırdığı iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Bir süre fotoğrafçıların görüntü almasına izin veren Azalea, daha sonra aracına binerek evine doğru yola koyuldu.

ESTETİK İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLIYOR

Daha önce göğüslerini büyüttüğünü, burnunu düzelttirdiğini açıklayan Azalea, kalça estetiği yaptırdığına ilişkin iddiaları ise her seferinde kesin bir dille yalanlıyor.

"CANIMIN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ YEMİYORUM"

Iggy Azalea, kalçasını büyüttüğü söylentilerine "Düzenli olarak egzersiz yapıyorum. Ayrıca canımın istediği her şeyi yemiyorum. Bunun sonucunda da belimin inceliğini koruyorum. Bu şekilde kalçam da olduğundan iri görünüyor" dedi.

gece-gezmesinde-goruntulenen-genc-sarkicinin-10321289_4581_m

gece-gezmesinde-goruntulenen-genc-sarkicinin-10321289_7763_m

gece-gezmesinde-goruntulenen-genc-sarkicinin-10321289_2635_m

Iggy Azalea, yeni görüntüsüyle şaşkına çevirdi! ile ilgili etiketler ıggy implant kalça
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.