Iğdır'da iki kadın terörist yakalandı

Yıldırım-3 Operasyonu aralıksız sürüyor. İçişleri Bakanlığı, Iğdır'da 3 gün önce başlayan operasyonlarda 2 kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı...

İçişleri Bakanlığı, Iğdır kırsalında 3 gündür süren Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonlarda 2 kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamas şöyle:

 "Iğdır kırsalında 3 gündür süren Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında 2 kadın terörist sağ olarak ele geçirildi." 

Iğdır'da iki kadın terörist yakalandı

ÖZEL EKİP TARAFINDAN İKNA EDİLDİLER

Iğdır'da Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında, jandarmaya teslim olan 2 kadın teröristin nasıl ikna edildiğinin detayları da ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre; mağarada saklandıkları tespit edilen 2 kadın teröriste jandarma ekipleri 'teslim ol' çağrısı yaptı. Saatler süren ikna çalışması kapsamında, bölgeye bu kez jandarma özel ikna timi gönderildi.

Özel ekip, iki kadın teröristi ilk önce ses cihazları ikna etmeye çalıştı.

İkna timi, daha sonra yaklaştıkları teröristlere aileleri ve çocuklukluklarını hatırlatan konuşmalar yaptı.

Ayrıca teslim olan diğer teröristlerin aileleri ile buluşturulduğunu da anlattılar. Saatler süren ikna çalışması sonucunda 2 kadın terörist silahlarını bırakarak jandarmaya teslim oldu.

Iğdır'da iki kadın terörist yakalandı ile ilgili etiketler Iğdır terörist İçişleri Bakanlığı Yıldırım Operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.