Türkiye sınırında korkutan deprem

Ermenistan'ın Armavir kenti yakınlarında saat 14.29'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Iğdır ve çevresinde de hissedildi.

AFAD son depremler verilerine göre, Ermenistan'ın Armavir kentinde saat 14.29'da 4.7 şiddetinde deprem oldu. Armavir kenti Türkiye sınırına yakın olduğundan dolayı deprem, Iğdır, Kars ve Ağrı'dan da hissedildi. Yerin 21 km derinliğinde gerçekleşen deprem, Türkiye'nin sınır illerinden olan Iğdır'ın Karakoyunlu ve Aralık ilçeleri başta olmak üzere kent genelinde panik yarattı.

Iğdır, Kars ve Ağrı çevrelerinde hissedilen depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi de son dakika bilgi notu paylaştı.

Kandilli Rasathanesi, Türkiye-Ermenistan sınırında deprem olduğunu bildirirken şiddetini 4.6 olarak açıkladı. Kandilli ayrıca, depremin 11.4 km derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

VATANDAŞLAR PANİĞE KAPILDI

Bölgede gerçekleşen deprem nedeniyle Iğdır, Kars ve Ağrı'da oturan vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı.

Depreme ilişkin can ve mal kaybı bilgisi ise henüz bulunmuyor.

Türkiye sınırında korkutan deprem ile ilgili etiketler Iğdır deprem Kandilli Rasathanesi Ermenistan sarsıntı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.