İGDAŞ fatura borçları hangi bankaya, nasıl ödenir?

İGDAŞ, faturalarındaki borçları ödeme zorluğu yaşayan aboneleri için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre; gecikmiş fatura borçlarının kredi kartıyla, vade farkı, ilave ücret, komisyon olmadan 10 taksit halinde ödenebilecek. Peki, İGDAŞ fatura borçları hangi bankaya, nasıl ödenir?

İGDAŞ, pandemi döneminde ödeme güçlüğü çeken abonelerine yeni bir fırsat kampanyası başlattı. Bu bağlamda İGDAŞ aboneleri, gecikmiş fatura borçlarını 10 aylık taksitler halinde rahatça ödeyebilecek. İGDAŞ’ın başlatmış olduğu bu kampanyadan 25 Aralık 2020 ve öncesine ait, daha öncesinde yapılandırma konusu olmamış, en az iki gecikmiş faturaya sahip aboneler ile birlikte; son ödeme tarihi, 1 Kasım 2020 öncesi olan ve bir adet ödenmemiş faturası olan tüm aboneler yararlanabilecek.

İGDAŞ fatura borçları nereye ödenecek?

Kredi kartı ile borç ödemesi yapmak isteyen aboneler, anapara ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret ya da komisyon bedeli bulunmaksızın anlaşmalı bankalar üzerinden 10 taksit halinde ödeyebilecek.

İGDAŞ fatura borçları hangi bankaya, nasıl ödenir?

Nakit olarak bu borcu ödemek isteyen aboneler ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinat ile birlikte ödemek kaydıyla borçlarını 4 taksit halinde ve vade farkı olmaksızın ödeyebilecekler.

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, kampanya hakkında yaptığı açıklamasında özellikle pandemi dönemi içerisinde olduğumuz bu günlerde böylesine bir kampanya başlattıkları için mutlu olduklarını ifade ederek doğal gaz ihtiyacını kesintisiz sağlayabilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

 

İGDAŞ fatura borçları hangi bankaya, nasıl ödenir? ile ilgili etiketler İGDAŞ fatura borçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.