Iga Swiatek gözünü şampiyonluğa dikti... Avustralya Açık'ta yarı final heyecanı

2020 Roland Garros şampiyonu Iga Swiatek, Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi. Dünya 7 numarası 21 yaşındaki Polonyalı raket, Alize Cornet'i eleyen Danielle Collins ile eşleşti. Dünya 1 numarası Ashleigh Barty ise eski bir Amerika Açık finalisti olan Madison Keys ile yarı finalde eşleşmiti.

Avustralya Açık'ta tek kadınlarda yarı finalistler belli oldu. 

Dünya 1 numarası Ashleigh Barty ile Madison Keys'in dün geceki eşleşmesinin ardından bu gece de Polonyalı raket Iga Swiatek ile ABD'li Danielle Collins yarı finale adlarını yazdırdı.

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 10. gün sabah seansında, tek kadınlarda iki çeyrek final müsabakası yapıldı.

2020 Fransa Açık şampiyonu 7 numaralı seribaşı Swiatek, 3 saat 1 dakika süren mücadelenin ardından Estonyalı Kaia Kanepi'yi 4-6, 7-6 ve 6-3'lük setlerle yenerek son 4 tenisçi arasına kaldı.

Turnuvanın 27 numaralı seribaşı tenisçisi ABD'li Danielle Collins ise Muguruza, Zidansek ve Halep'i eleyerek çeyrek finale gelen dünya 61 numarası Fransız Alize Cornet'i 7-5 ve 6-1'lik setlerin ardından 2-0'lık skorla geçti.

2019'un ardından ikinci kez bu turnuvada yarı finale yükselen Collins, bu turda Swiatek'le karşılaşacak.

Iga Swiatek gözünü şampiyonluğa dikti... Avustralya Açık'ta yarı final heyecanı

 

Iga Swiatek gözünü şampiyonluğa dikti... Avustralya Açık'ta yarı final heyecanı ile ilgili etiketler avustralya açık Iga Swiatek Danielle Collins Ashleigh Barty Madison Keys
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.