İftiradan döndü: Beni İYİ Partililer kandırdı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde belediyede darp edildiğini iddia eden taksici Engin Dürü itirafta bulundu. Dürü, "İYİ Partililer şikayette bulunmam için vaatlerde bulundu. Beni kandırdılar." dedi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde “Başkan yardımcısı beni dövdü” diyerek belediyede darp edildiğini öne süren ve İYİ Partili yöneticilerle birlikte suç duyurusunda bulunan taksici, iddialarının gerçek olmadığını itiraf etti. Sabah'ın haberine göre taksici Engin Dürü şikâyetini geri çekti.

İddiaların ardından İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da belediye başkanı ile çalışanları, "Mafya, çete, vandal, zorba" gibi ağır sözlerle suçlamıştı.

İftiradan döndü: Beni İYİ Partililer kandırdı

'KANDIRILDIM'

Tehdit, taciz ve darp, dolandırıcılık gibi birçok suçtan kaydı bulunan taksici Dürü, bu yönde şikâyette bulunması için İYİ Partililer tarafından birtakım vaatlerle kandırıldığını öne sürdü.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise İYİ Partili Türkoğlu'nu istifaya davet etti.

İftiradan döndü: Beni İYİ Partililer kandırdı ile ilgili etiketler İYİ Parti Bursa Mustafakemalpaşa Taksici iftira
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.