İftar'da şarkı piştisi...

'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile iyi bir çıkış yakalayan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, önceki akşam Baltalimanı'nda sanatçı dostlarına iftar verdi. Albümdeki 'Kış Güneşi' adlı şarkıyı hem Hande Yener'in hem de Niran Ünsal'ın okuması yemekte krize neden oldu.

'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe, önceki akşam Baltalimanı'nda sanatçı dostlarına iftar verdi. Albümde yer alan Merve Özbey, Mabel Matiz, Koray Avcı, Cem Belevi, Derya Uluğ, Elif Kaya, Emrah Karaduman, Selim Çaldıran, İlyas Yalçıntaş, Niran Ünsal, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz gibi sanatçılar dışında Rober Hatemo, Aslı Hünel ve Suat Suna gibi ünlü isimler de iftara katılarak sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Ünlü isimler sırayla sahneye çıkarak şarkılarını seslendirirken, Yıldız Tilbe yemek sonu katılan tüm sanatçılar ile albüm başarısını kutlayarak pasta kesti. Albümde 'Kış Güneşi' şarkısını hem Hande Yener'in hem de Niran Ünsal'ın okuması iftar yemeğinde krize neden oldu.

İftar'da şarkı piştisi...

ŞARKI PİŞTİSİ

Yemeğe katılan Niran Ünsal, sahneye çıktığı sırada okuyacağı 'Kış Güneşi' şarkısı Hande Yener'in sesinden çalınca kriz çıktı. "Bu değil" diyerek hemen müdahalede bulunan Niran Ünsal, kendi söylediği şarkının bulunmasıyla parçayı seslendirdi.

"ŞARKI SEÇİMİNE KARIŞMADIM"

İftar yemeği öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, "Bu albüm insanların son 25 yılını kaplıyor. 1994'ten 2018'e kadar yazdığım ve okuduğum parçaların hepsi var. İnsanların hayatında daha önceden yeri olan şarkılar olduğu için bu kadar satıldı. Bu şarkıları farklı sanatçıların, yeni sanatçıların söylemesi çok güzel oldu. Çünkü bir yemeği herkes yapar ama herkes farklı yapar. Bu yüzden bu kadar çok sevildi. Aleyna süper, Merve olağanüstü, Ferhat Göçer süper, hepsi çok güzel okudu. Herkes istediği şarkıyı seçti, kimseye karışmadım. Bazı şarkıları iki kişi seçti ona da karışmadım.

İftar'da şarkı piştisi... - Resim : 2

"KIŞ GÜNEŞİ'Nİ AJDA PEKKAN'DA İSTEDİ"

Ajda Pekkan, 'Kış Güneşi' şarkısını istedi. Niran ve Hande de okuyuncailk albümde olmak istemedi. Ama bir dahakinde olur diye tahmin ediyorum. Beni sevdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İftar'da şarkı piştisi... ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Hande Yener kış güneşi niran ünsal kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.