İftar da rahatsız etti! Boğaziçi Üniversitesi'nde protestonun hedefi bu kez iftar programı oldu!

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinin her gün ayakta durarak protesto yaptıkları Güney Meydan'da yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla iftar programı yapıldı. Rektör Prof. Dr. Naci İnci ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Çetin Ali Dönmez'in konuşması sırasında yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu protesto etmek istedi. Ancak, iftara gelenlerin yoğun alkışları ile bu provokasyon bastırıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Boğaziçi Üniversiteliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programı ile bin 500 kişi protestoların yapıldığı Güney Kampüsü Meydanı'nda bir araya geldi.

PALULUOĞLU: MEZUN - ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ GÜÇLENMELİ

Üsküdar Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen iftar davetinde, Boğaziçi Üniversiteliler Derneği Başkanı, Ekonomi Bölümü 2013 yılı mezunu Fehim Paluluoğlu yaptığı açılış konuşmasında, mezunların üniversiteye desteğinin önemini vurgulayarak, mezun-üniversite ilişkisinin güçlenmesi gerektiğini belirtti.

İftar da rahatsız etti! Boğaziçi Üniversitesi'nde protestonun hedefi bu kez iftar programı oldu!

REKTÖR İNCİ: ÜNİVERSİTE OLARAK TARİHİ BİR İLERLEME KAYDEDİYORUZ!

Mezunlara hitap eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, yeni kurulan Hukuk Fakültesinin 2022 sonbahar döneminde ilk öğrencilerini kabul edeceğini ifade ederek “Bu sene başında kurulan Veri Bilimi ve Yapay Zeka Enstitüsü ile de geleceğin teknolojilerini bugünden tasarlamak ve özgün bir teknoloji alt yapısını ülkemize kazandırmak için yoğun çabalarımız devam ediyor.” dedi. Rektör İnci, konuşmasının devamında ise, "Üniversitemizin büyümesi yönünde bir diğer önemli gelişme, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile gerçekleşen Anadolu Hisarı Kampüsü’nün devralınması olmuştur. Yeni kampüsümüz sayesinde İngilizce hazırlık okulumuz, Kilyos Kampüsü'nden taşınarak hemen karşımızdaki Anadoluhisarı Kampüsü'ne yerleşecek. Kilyos kampüsümüz araştırma ve teknoloji üretimi amaçlı bir kampüse dönüştürülecektir. Bu yeni alanla birlikte üniversitemizin hizmetinde olacak tüm sosyal alanlar ve mekanlar ile alan sorununda tarihi bir ilerleme kaydetmiş oluyoruz.” dedi.

İftar da rahatsız etti! Boğaziçi Üniversitesi'nde protestonun hedefi bu kez iftar programı oldu! - Resim : 2Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci

BAKAN YARDIMCISI DÖNMEZ: HER ZAMAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NİN YANINDAYIZ!

İftar davetinde son konuşmayı 1989 Endüstri Mühendisliği mezunu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez yaptı. Bakan Yardımcısı Dönmez, Boğaziçi Üniversitesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında artan proje işbirliklerinin gelecek için önemine değinerek, Bakanlık olarak her zaman Boğaziçi Üniversitesi’nin yanında olduklarını belirtti.

REKTÖR VE BAKAN YARDIMCISININ KONUŞMASINI PROVOKE ETMEK İSTEYENLER ALKIŞLARLA BASTIRILDI!

Öte yandan, Boğaziçi Üniversiteliler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında yaklaşık 100 kişi Rektör Prof. Dr. Naci İnci ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Doç. Dr. Çetin Ali Dönmez'in konuşmalarını protesto etmek istedi. Ancak, iftara gelenlerin Rektör İnci ve Bakan Yardımcısı Dönmez'in konuşmalarını, yoğun bir şekilde alkışlayarak bu provokasyon bastırdıkları görüldü. İftar programını provoke etmek isteyen gruba, iftara gelenlerin karşılık vermemesi dikkati çekti.

İftar da rahatsız etti! Boğaziçi Üniversitesi'nde protestonun hedefi bu kez iftar programı oldu! ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi iftar programı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.