İfşa korkusu genç oyuncu Kubilay Aka'yı 40 bin dolarından etti

Vatanım Sensin, Çukur, Cam Tavanlar, Oğlun, Aşk 101 gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 27 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka, müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini söyleyen şantajcılara 40 bin dolar para kaptırdı. Başka bir numaradan geçtiğimiz günlerde yeniden mesaj alan Aka, bu kez savcılığa koştu.

Genç oyuncu Kubilay Aka, müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini söyleyen kişilerin şantajına maruz kaldı. Aka, bu kişilere 40 bin dolar verdi. Ardından “Aile hayatını bitireceğiz” mesajları alan oyuncu, savcılığa başvurdu.

 40 BİN DOLAR ÖDEDİ 


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Kubilay Aka'ya geçtiğimiz aylarda ulaşan bir kişi, oyuncunun müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini belirtip şantaj yaptı. Oyuncu, bu şahsın istediği 40 bin doları banka hesabına yatırdı.

 TEHDİT MESAJLARI YAĞD

Ardından başka bir kişi 60 bin dolar talep etti. Aka, fotoğrafların kendisine ait olmadığını söyleyince "Aile hayatını bitireceğim. Kariyerin son bulacak" şeklinde mesajlar aldı. 'Bu videoları sosyal medyada yayınladığımda senin kariyerinde noktalanacak' şeklinde tehdit içerikli mesajlar yağdı. Tehditlere maruz kaldığını belirten oyuncu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

İfşa korkusu genç oyuncu Kubilay Aka'yı 40 bin dolarından etti ile ilgili etiketler Şantaj Dolandırıcı suç duyurusu Kubilay Aka ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.