İfşa ettiği mesajlar günlerce konuşulmuştu... Aygün Aydın'dan flaş Hakan Sabancı paylaşımı!

Bu Tarz Benim yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra oyunculuğa adım atan Aygün Aydın, sosyetik isim Hakan Sabancı'nın kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aydın yeniden aynı konuyla gündemde... Sabancı’nın yeni mesajlarını ve cevapsız aramalarını sosyal medya üzerinden ifşa etti.

Geçtiğimiz Şubat ayında cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını iddia eden 26 yaşındaki genç oyuncu Aygün Aydın, şoke eden bir hamlede bulunmuştu.

HAKAN SABANCI - AYGÜN AYDIN

HAKAN SABANCI İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİALARINA İNANMAYANLARA SİNİRLENDİ

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddialarına inanmayanlara sinirlenip mesajlaşmalarını sosyal medya hesabı üzerinden ''Bu kadarı yeter, artık beni daha fazla rahatsız etmeyin'' notunu paylaşarak ifşa etmişti. Aydın'ın bu hamlesi magazin gündeminde günlerce konuşulurken, konuya o dönem Hakan Sabancı ise sessiz kalmıştı.

AYGÜN AYDIN

Mesajlaşmalarını ifşa ettikten kısa bir süre sonra sevgilisi olduğunu iddia ettiği Hakan Sabancı'nın başka kadınları sosyal medya üzerinden takip etmesi ve fotoğraflarına yorum yapmasına sinirlenen genç oyuncu “Ben ve dikkatini çekmeye çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu s.rtüklerle nasıl baş edeyim? Pes ediyorum.” şeklindeki açıklamalarıyla ağızları açıkta bırakmıştı.

 
GELEN TEPKİLERE İSYAN ETTİ


Ardı arkası kesilmeyen açıklamalarının ardından eleştiri yağmuruna tutulan Aydın, "Geçen cuma aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini  gördüm. Çıplak kadınlardan mesaj geldiğini görüp, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz? Hakan'ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım.'' diyerek sözlerini şöyle sürdürmüştü;

''Benimle sizin derdiniz ne? Üç gündür olayları çarpıtmaya ve beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan'la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum... Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan'la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum. Geçen cuma günü aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini ve çıplak kadınlardan mesaj geldiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında. Ki ben Hakan'ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım. Ben de kızları paylaştım, bu kızların bu tarz paylaşım yapması hiç hoşuma gitmedi. Bu paylaşımı gören bir hesap, benim görselimi alıp paylaşarak 'Hakan'la olmayan ilişkisinin kıskançlığını yapıyor. Ruh hastası, şizofren' demeye başladı ve oradan yayıldı bu durum. Çok fazla linç edildim. Bikini giyilmesine laf etmiyorum ama bir kadının iç çamaşırlı fotoğraflarını çekip erkeklere atmasını hoş bulmuyorum. İç çamaşırın içinde kalsın. Amacın ne senin? Böyle üzerime gelmeye devam ettiler. Bana şizofren dediler. Ben de en iyisi dedim ki, bunlara ilişkimi göstermek. Bu konuşmaların küçücük bir kısmını atayım. Attım, daha da çıldırdılar. Tabii onları da anlıyorum. Belki bir gün onunla ilişkileri olur diye hayal kuruyorlar. Kimse de hayallerini yıkan birini sevmez. Ben Hakan'la ilk tanıştığımda yüzüne bakmadım. Hakan'ın Sabancı olduğunu bilmiyordum. Hakan'ın kim olduğunu çok sonra öğrendim. Hakan o dönem ilişkimin bozulması için saçma sapan konuşmalar yapmıştı ve ben bunun hesabını sormaya onun yanına gittim. Tabii Hakan'cım zamanında birçok kıza yürüdüğü için o gece de beni yatağa atabileceğini falan düşündü. Ve ben bunun önüne geçebilmek için beklediğin olmayacak demek için öyle konuştum.''


PAYLAŞIMLARIN DOZUNU KAÇIRDI


Yaptığı açıklamalarla günlerce adından söz ettiren Aydün Aydın, hızını alamayınca yeniden Instagram'dan paylaşımlarda bulunmuş ve Hakan Sabancı ile Türk toplumuna ağır hakaretlerde bulunmuş, aradan kısa bir süre sonra ise paylaşımlarını silmişti.

Aydın, tepki çeken paylaşımında şu ifadelere yer vermişti;

"Siz Türk toplumu olarak insanların mutluluklarını kıskanan ş....iz bir milletsiniz. Nefret ediyorum sizden. Vatandaşlığından mümkün olduğu en kısa sürede çıkacağım. Allah hepinizin belasını versin. Ben yıldım. Siz Müslüman olarak geçiniyorsunuz ama hiçbir kuralını uygulamıyorsunuz. Bu kadar iki yüzlü bir millet olamaz. O kadar ödleksiniz ki. Pisliğinizde boğulun.''


Başka bir açıklamada bulunarak Hakan Sabancı'ya veda eden genç oyucu, Sabancı ile sevgili olduğunu iddia ettiği dönemde ne kadar para kazandığını da açıklayarak şunları söylemişti;

"Seninle tanışmamın yarattığı kaosla birlikte 81 ilden gelen maillerden sadece 1 haftada 6 bin 825 CV'yi okuyabildim ve bunlardan 4 bin 313 kişiye bu pandemi sürecinde istihdam sağladım. 324 iş birliği teklifinden şimdilik 157 tanesiyle anlaşarak 628 bin TL gelir elde ettim ve bu tutarla ailesinin maddi imkanı olmadığı için kitap alamayan 3 bin 140 öğrenciye test kitabı göndererek hayatlarına dokundum. Bir çok insanın hayatına daha da dokunmaya devam edeceğim çünkü daha okumam gereken binlerce mail var. Sen olmasaydın bunca şeyi başaramazdım. Ben tanışıklığımızdan alabileceğim en yüksek ruhsal verimi ve hazzı alıp amacıma ulaşarak doyuma ulaştım. Bence artık birbirimizin hayatındaki görev burada son bulmakta. Yaşamında mutluluklar dilerim. Umarım bir gün ömür boyu fiziksel mutluluktan çok daha ötesinin ne kadar kıymetli olduğunu sen de tadabilecek kadar olgunlaşırsın. Bir daha tanışıklık haricinde görüşmemek üzere hoşça kal."

Hakan Sabancı'ya paylaştığı mesajla veda eden Aygün Aydın, Hakan Sabancı’nın yeni mesajlarını ve cevapsız aramalarını ifşa etti.

İfşa ettiği mesajlar günlerce konuşulmuştu... Aygün Aydın'dan flaş Hakan Sabancı paylaşımı! - Resim : 3

Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun popüler şakısı ''Olmaz Oğlan''ın yer aldığı kareyle Hakan Sabancı’nın mesajlarını Instagram'dan ifşa eden Aydın, paylaşımına “Ben biraz da diğer dolandırıcılara bakmak istiyorum. Amanın da amanın kim gelmiş” notunu düştü.

HAKAN SABANCI

Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 28 yaşındaki kızları Aslışah Alkoçlar ile bir yıllık ilişkilerini 2016 yılının Ekim ayında bitiren Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunu Hakan Sabancı’nın adı şarkıcı Hadise ile anılmıştı. Sabancı'nın daha sonra adı manken Didem Soydan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ünlenen oyuncu Cansu Melis Karakuş ile de aşk dedikodularına karışmıştı. Sabancı, Murat Boz'un eski sevgilisi olan stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ile de aşk yaşamıştı.

 

 

İfşa ettiği mesajlar günlerce konuşulmuştu... Aygün Aydın'dan flaş Hakan Sabancı paylaşımı! ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Sosyal Medya mesaj Aygün Aydın ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.