İflas etmişti! Thomas Cook'u Çinliler alıyor...

İngiliz seyahat devi Thomas Cook eylülde iflasını açıklamıştı. Birçok İngiliz turistin bulundukları ülkelerde mahsur kalmasına yol açan bu iflasın ardından Thomas Cook ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çin merkezli Fosun International, Thomas Cook'un markasını 14.2 milyon dolara satın alacak.

Thomas Cook Eylül ayında yatırımcılardan 250 milyon dolar fon toplama girişiminin başarısız olması üzerine iflasını duyurmuştu.

Hong Kong borsasında listelenen ve daha önceden Thomas Cook’un yönetim kurulunda da yer alan Fusun’dan Cuma günü yapılan açıklamada yeni anlaşma duyuruldu.

Bu anlaşmayla Fusun'un, Thomas Cook’un yanında şirketin alt kuruluşları Casa Cook otel zinciri ve Cook Club’ın marka haklarına sahip olacağı belirtildi.

Fosun seyahat kolu Başkanı Qian Jiannong, söz konusu satın alımın mevcut turizm holdinglerini destekleyeceği ve “Çin dış turizmindeki büyüme hızını artıracağını” söyledi.

İflas etmişti! Thomas Cook'u Çinliler alıyor... ile ilgili etiketler Çin İngiltere İngiliz turizm thomas cook
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.