İETT şoförü yaşlı kadının bacağını ezdi: Gördüğü halde durmadı!

Sarıyer'de durakta durduğu sırada yere düşen yaşlı kadına İETT otobüsü çarptı. O anlara şahit olan bir vatandaş "Otobüs şoförü düştüğünü gördüğü halde durmadı." dedi. Bacağı ezilen yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi’nde saat 11.40 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, durakta otobüs bekleyen yaşlı kadın, gelen otobüse binmek için el kaldırdı. Otobüse binmeye çalışırken kaldırımı fark etmeyince dengesini kaybeden yaşlı kadın yere düştü.

YERE DÜŞEN YAŞLI KADINA ÇARPTI

Durağa yanaşan İETT otobüsü, yere düşen yaşlı kadına çarptı. Kazayı gören vatandaşlar yaşlı kadına yardım etti. Bacağı ezilen yaşlı kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İETT şoförü yaşlı kadının bacağını ezdi: Gördüğü halde durmadı!

"DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜĞÜ HALDE DURMADI"

Olay yerinde bulunan Zeynep Karaca, ”Sonuçta otobüs şoförleri müşterileri beklemek zorunda, ama beklemiyorlar. Tam şurada geçen sene de kaza olmuştu. Teyze aynı şekilde el salladı kesinlikle durmadı. Ben de gördüm, teyzenin tam şurada ayağı takılıp düştü ve onu gördüğü halde durmadı. Biz vatandaşlar olarak durdurduk öyle hastaneyi aradık. Bu tarz olay burada bir çok kez oldu gene olacak gibi duruyor. Teyzenin düştüğünü gördüğü halde ne kalkıp yardım etti ne durdu hiç bir şey yapmadı” dedi.

İETT şoförü yaşlı kadının bacağını ezdi: Gördüğü halde durmadı! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Kadın Sarıyer yaşlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.