İETT otobüsünde mastürbasyon rezaleti

İETT otobüsünde iğrenç olay. İstinye Dereiçi-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde bulunan bir yolcu, etrafındakilere aldırmadan mastürbasyon yaptı. O anlar yan koltukta oturan kadın yolcu tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine ahlaksız yolcuya tepki yağdı. Görüntüleri çeken P.Ç. adlı genç kadının şikayeti üzerine 44 yaşındaki şüpheli M.R.Ö. gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce de benzer suçlardan kaydı olduğu anlaşıldı.

İğrenç olay, dün saat 14.00 sıralarında İstinye Dereiçi-Kabataş hattında sefer yapan İETT otobüsünde yaşandı.

Otobüste etrafında bulunan yolculara aldırmayan bir kişi, oturduğu koltukta mastürbasyon yapmaya başladı.

Hemen sol tarafında oturan kadın yolcu o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde orta yaşlı bir kişinin, oturduğu koltukta etrafına bakınarak mastürbasyon yaptığı görülüyor.

Görüntüleri çeken P.Ç. adlı kadın tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine görüntüleri gören çok sayıda kişi, duruma tepki gösterdi.

P.Ç. adlı kadının şikayeti üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, 44 yaşındaki şüpheli M.R.'yü Beşiktaş Meydan'ındaki otobüs duraklarında otobüsten indiği sırada yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli M.R.Ö.'nün poliste; 5'i cinsel taciz, 1'i hayasızca hareketler olmak üzere 7 ayrı suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

İETT otobüsünde mastürbasyon rezaleti ile ilgili etiketler İETT sapık mastürbasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.