İETT otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarptı: Anne şefkatiyle kullanıyoruz!

Bakımsızlıktan devamlı arızalanan İETT otobüsü haberleri ardından şimdi de kaza olayları gündeme gelmeye başladı. Ataşehir'de İETT eğitim aracı, okul çıkışında karşıdan karşıya geçmeye çalışan küçük bir çocuğa çarptı. O korkunç kaza sonrası İETT otobüsü sürücüsü, "Anne şefkatiyle kullanıyoruz biz." dedi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Ataşehir'de saat 15.45 sıralarında  annesi ve kardeşiyle okuldan dönen 11 yaşındaki A.Ç. karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada İETT eğitim otobüsü çarptı.

KÜÇÜK ÇOCUK YOLA SAVRULDU

Eğitim otobüsünün çarpmasıyla 11 yaşındaki küçük çocuk yola savruldu. Yaralanan çocuğa ilk müdahale çevredeki vatandaşların tarafından yapılırken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yaralı çocuğa ilk müdahale olay yerinde gerçekleştirerek Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

"ANNE ŞEFKATİYLE ARABA KULLANIYORUZ"

Trafik polisi ekipleri tarafından kadın sürücüye alkol testi uygulandı. Alkol testi sonucu kadın sürücünün alkolsüz olduğu belirlendi. Kaza nedeniyle bölgede uzun trafik kuyrukları oluşurken, vatandaşlar yoldan kaldırılmayan İETT otobüsüne isyan etti. İETT yetkilileri basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterirken 11 yaşındaki A.Ç’ye çarpan kadın sürücü A.K’nin “Anne şefkatiyle araba kullanıyoruz biz” demesi dikkat çekti.

İETT otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarptı: Anne şefkatiyle kullanıyoruz! - Resim : 2

KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan, küçük çocuğun ölümden döndüğü kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. A.Ç’nin annesi ve kardeşi ile sokaktan caddeye doğru yürüdüğü görülüyor. Caddede karşıdan karşıya geçmeye çalışan A. Ç.’ye hızla gelen İETT otobüsü çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile çocuk yola savrulurken çevredeki vatandaşların çocuğun yardımına koştuğu görülüyor.

İETT otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarptı: Anne şefkatiyle kullanıyoruz! - Resim : 3

 

"ÇARPMANIN ETKİSİYLE 3 METRE SAVRULDU"

Kazayı gören kurye Göksel Kurtuluş, “Otobüs seyir halindeyken anne ile çocuk karşıdan karşıya geçiyordu. Otobüs çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk 3 metre savruldu, ambulans çocuğu götürdü, umarız bir şeyi yoktur” diye konuştu.

İETT otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarptı: Anne şefkatiyle kullanıyoruz! - Resim : 5

 

İETT otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarptı: Anne şefkatiyle kullanıyoruz! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Araç Şoför Çocuk Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.