İETT otobüsü şoföründen akılalmaz hareket: Yolcuyu yakasından tutup otobüsten atmaya çalıştı!

'Psikolojim bozuldu' diyerek yolcuları otobüsten indiren İETT şoförünün ardından şimdi de yolcu ie tartışan otobüs şoförü şoke etti. Mecidiyeköy-Arnavutköy arasında sefer yapan bir İETT otobüsünde yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı. Otobüs şoförü 'İn aşağıya' diyerek yolcuya saldırdı. O anlar saniye saniye kamerada...

Sabah saat 07.30 sıralarında 336M Arnavutöy-Mecidiyeköy seferini yapan İETT otobüsünde yolcu ile şoför arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

"İN AŞAĞIYA"

Tartışma esnasında ara ara gerilen ortamda İETT şoförü yolcuya “in aşağıya” dedi.

 

YOLCUNUN YAKASINDAN TUTUP OTOBÜSTEN ATMAYA ÇALIŞTI

Daha sonra da yolcuya vurup, yakasından tutarak otobüsten atmaya çalıştı. Şoför ve yolcu, vatandaşların yardımı ile ayırılırken, yaşananlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

İETT otobüsü şoföründen akılalmaz hareket: Yolcuyu yakasından tutup otobüsten atmaya çalıştı! - Resim : 2

İETT otobüsü şoföründen akılalmaz hareket: Yolcuyu yakasından tutup otobüsten atmaya çalıştı! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Şoför Kavga yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.