"İETT otobüslerinde kış lastiği yok, bu yüzden yolda kalıyorlar"

Vatandaşları sürekli yolda bırakan İETT otobüsleri, İstanbul'da etkili olan kar yağışında da sınıfta kaldı. Kar lastiği takılı olmayan İETT otobüsleri, birer birer yollarda kalmaya başladı. Karda kalan otobüsler nedeniyle kilometrelerce uzunlukta kuyruklar oluştu. İETT otobüslerinin çoğunda yazlık lastikler kullanılıyor. Kullanımda olan kışlık lastikler ise eski tarihli ve özelliklerini yitirmiş durumda.

İstanbul’da birkaç gündür etkili olan kar yağışı, özellikle dünden bu yana etkisini arttırarak devam ediyor. Kar yağışı şehri beyaz örtüyle kaplarken, yaşanılan arızalarla ve vatandaşların araçları ittirdiği görüntülerle gündemden düşmeyen İETT otobüsleri, yine sahnede.

İETT OTOBÜSLERİ KAR LASTİKSİZ

Kar yağışının başladığı andan itibaren ajanslara ve sosyal medyaya çok sayıda yolda kalan İETT otobüsü görüntüsü düştü. Bu sefer yolda kalmalarının sebebi, otobüslerde kar lastiklerinin kullanılmıyor olması.

Hatta, E-5 TEM bağlantı yolu Kozyatağı mevkiinde İETT’ye ait 500T hat numaralı otobüs de, kar lastiği takılı olmadığı için yolda kaldı. Yolcular ve yoldan geçen sürücülerin seferber olmasıyla kayan otobüs kurtarıldı.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Otobüslerin yolda kalması nedeniyle seferler yapılamadı. Birçok sefer iptal edildi. Evlerine ve işlerine gitmek isteyen vatandaşlar mağdur oldu.

"İETT otobüslerinde kış lastiği yok, bu yüzden yolda kalıyorlar" ile ilgili etiketler İstanbul İETT
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.