İETT otobüslerinde arıza bitmiyor! Arkasından dumanlar çıkarak trafikte ilerledi...

CHP yönetimindeki İstanbul'da İETT arızaları gün geçtikte artmaya devam ediyor. Son olarak 3 tekerlekle yolda gitmeye çalışan otobüsün ardından şimdi de bir İETT aracı, arkasından dumanlar çıkarak trafikte ilerledi. O anlar vatandaşın kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İstanbulluları isyan ettiren İETT arızalarına bir yenisi daha eklendi. 

BAKIMSIZLIKTAN KULLANILMAZ HALE GELİYORLAR

Son olarak Sarıyer'de yaşanan olay vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Zaman zaman yandığı, yolda kaldığı, motorundan alevler yükseldiği, tek tekeri havada ilerlediği görülen İETT araçları, bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geliyor.

 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Yine bir İETT aracının daha arızalandı. Arkasından dumanlar tütmesine rağmen yolcuların canını hiçe sayan şoför yoluna devam etti. Seyir halindeyken arkasından dumanlar yükselerek ilerleyen bozuk araç, adeta buharlı treni andırdı.

 

 

 

İETT otobüslerinde arıza bitmiyor! Arkasından dumanlar çıkarak trafikte ilerledi... ile ilgili etiketler İETT Otobüs İstanbul duman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.