İdris Kardaş: Muhalefetin en büyük işi yalan üzerine yalan!

CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gazeteci İdris Kardaş, muhalefeti eleştirdi. Algı operasyonlarıyla sonuç almayı hedefleyen bir muhalefet anlayışı olduğunu belirten Kardaş, bunun siyaset kurumuna zarar verdiğini ifade etti.

Gazeteci İdris Kardaş CNN Türk ekranlarında yayınlanan CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

NATO Liderler Zirvesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın yabancı basın kaynaklarında yer alan görüntü hakkında konuşan Kardaş, ''Algı operasyonlarıyla sonuç alabileceğini düşünen bir muhalefet anlayışı var ve bu muhalefetin kendisine zarar veriyor. Siyaset kurumuna zarar veriyor, hepimizi zehirliyor.'' dedi.

İdris Kardaş: Muhalefetin en büyük işi yalan üzerine yalan!

"TÜRKİYE YALANLARLA KARŞI KARŞIYA"

Manipülasyonların ve algı operasyonlarının üzerine kurulu bir stratejidir bu diyerek sözlerine şöyle devam etti:

''Muhalefetin en büyük işi yalan üzerine yalan. Sürekli hükümetin yaptığı icraatlar stratejiler, konuşmalar vs. bunlar üzerine sürekli yalan üreten bir anlayışla karşı karşıyayız. Son yıllarda yalanlarla Türkiye karşı karşıya, iktidar karşı karşıya. Sadece iktidarın sorunu olmadı aslında. Bu mesele hepimizin meselesi olur. Yarın öbür gün iktidar değiştiğinde bu bir siyaset anlayışı kültürü ortaya koyacaksa yarın iktidar değiştiğinde muhalefet olan aynısını yapacak. Çünkü bu bir kültür haline geliyor.''

İdris Kardaş: Muhalefetin en büyük işi yalan üzerine yalan! ile ilgili etiketler CNN Türk idris kardaş muhalefet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.