İdris Kardaş HDP'nin "Semra Güzel" çıkışına şaştı kaldı!

İdris Kardaş'tan HDP'ye Semra Güzel tekisi: PKK'yla fotoğraf çektiren birisi demokratik siyasete darbe yapmıyor, ancak bununla mücadele "demokratik siyasete darbe" olarak adlandırılıyor!

PKK'lı bir teröristle birlikte çektirdiği fotoğraflar ilk kez SuperHaber'de yayımlanan HDP Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke Meclis'e gönderildi. Fezleke 20 Ocak'ta Karma Komisyon'da ele alınacak.

Bu konuyu Star Gazetesi'ne değerlendiren akademisyen İdris Kardaş, önemli tespitlerde bulundu.

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç'un fezleke sürecini "demokrasiye darbe" olarak tanımlamasına tepki gösteren Kardaş şu ifadeleri kullandı;

"HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması sürecini "demokratik siyasete darbe" olarak nitelemiş.

İlk başta haber linkini okuduğumda ben herhalde Semra Güzel'in fotoğraflarını kastediyor sandım! Ama hayır, meğerse fotoğraflara yönelik fezlekeyi kastediyormuş!

Gerçekten de çok enteresan zamanlar yaşıyoruz. Türkiye ile 30 yıl savaşmış insanlarımızı katletmiş bir terör örgütüyle fotoğraf çektiren birisi demokratik siyasete darbe yapmıyor, ancak bununla mücadele "demokratik siyasete darbe" olarak adlandırılıyor. Bu gerçekten çok ilginç.

Bu son zamanların moda deyimi var ya; "post-truth", gerçeğin hakikatin altüst olduğu bir durum herhalde...."

 

 

 

İdris Kardaş HDP'nin "Semra Güzel" çıkışına şaştı kaldı! ile ilgili etiketler HDP PKK semra güzel idris kardaş fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.