İdris Kardaş: El Kaide için benzerini söyleyen biri ABD’de kaç dakika barınabilirdi?

Son dakika... HDP'nin ABD temsilcisi Giran Özcan'ın, HDP’nin politik bir hareket olduğunu ifade eden paylaşımına, Gazeteci İdris Kardaş'dan yanıt gecikmedi. ABD'nin PKK'yı resmi terör listesine eklemesinin ardından yıllar geçtiğini belirten Kardaş, "Aynı terör listesinde bulunan El Kaide için benzerini söyleyen biri ABD’de kaç dakika barınabilirdi?" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden HDP’nin politik bir hareket olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulunan HDP'nin ABD temsilcisi Giran Özcan'a, Gazeteci İdris Kardaş'tan yanıt gecikmedi. Özcan'ın mesajından alıntı yapan Kardaş, çarpıcı ifadeler kullandı..

İşte Kardaş'ın paylaşımı;

İdris Kardaş: El Kaide için benzerini söyleyen biri ABD’de kaç dakika barınabilirdi?

"HDP’nin ABD temsilcisi PKK’nın terör örgütü olmadığını, politik bir hareket olduğunu yazmış.

Bunu yazan kişinin yaşadığı Washington, PKK’yı resmî terör listesine alalı yıllar oldu.

Aynı terör listesinde bulunan el kaide için benzerini söyleyen biri ABD’de kaç dk barınabilirdi?"

İdris Kardaş: El Kaide için benzerini söyleyen biri ABD’de kaç dakika barınabilirdi? ile ilgili etiketler PKK HDP idris kardaş giran özcan El Kaide
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.