İdo yalanlamıştı ama kanıtları ortaya çıktı!

İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli'ye olan aşkını bulduğu her fırsatta dile getirmekten çekinmiyor. Fakat son günlerde ikiliyle ilgili 'İdo yakın arkadaşı Anıl Tetik'in sevgilisini elinden aldı' iddiası aşklarının üzerine gölge düşürdü.

İdo Tatlıses geçen yazdan beri Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İdo Tatlıses ile sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin Şefkatli Anıl Tetik'le aşk yaşarken tanıştıkları iddia edilmişti.

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Tatlıses, Anıl Tetik'le arkadaş olduğu iddia edilen haberlere sosyal medya hesabından sert bir dille yanıt vermişti. Dün ise Yasemin Şefkatli ile Anıl Tetik'in bir dönem aşk yaşadığı tekrar öne sürüldü.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Tetik ile Şefkatli'nin aynı arkadaş grubunda ve yan yana poz vererek çekildikleri fotoğraflar Duymayan Kalmasın isimli TV programında yayınlandı.

İşe o fotoğraflar:

İdo yalanlamıştı ama kanıtları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İdo Tatlıses Anıl Tetik Yasemin Şefkatli fotoğrafları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.