İDO ve BUDO'da tüm seferler iptal!

İDO, Marmara Denizi'nde etkili olan şiddetli lodos fırtınası nedeniyle bugün yapılması plananlan tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu. BUDO da iptal edilen seferlerini açıkladı.

Marmara Denizi'ndeki şiddetli lodos fırtınası, deniz ulaşımını olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Dünkü seferlerinden bir çoğunu iptal eden İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bugün için planlanan tüm iç haç seferlerini iptal etti. İDO'dan yapılan duyuruda, "Hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

BUDO'nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 07.00 ve 09.00 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 08.00 ve 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 08.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 10.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) hattında saat 09.00'da ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) güzergahında 09.30'da başlaması planlanan seferler de yapılamayacak.

İDO ve BUDO'da tüm seferler iptal! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.