İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme mi yaptırıyor?

İmparator lakaplı 69 yaşındaki türkücü ve sunucu İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu İdo Tatlıses ile 7 Ekim'de nikah masasına oturan 29 yaşındaki Yasemin Şefkatli'nin kayınpederinin yüzünün fotoğrafını koluna dövme yaptıracağı iddia edilmişti. Çiçeği burnunda gelin Yasemin Şefkatli, hakkında yapılan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu. Sosyal medyada bir paylaşımın altına yorum yapan Şefkatli iddiaları yalanladı. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile birlikteliğinden dünyaya gelen 29 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses, 7 Ekim'de Raffles Otel’de düzenlenen törenle uzun zamandır aşk yaşadığı aynı yaştaki model sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Oğlunun düğünü için kesenin ağzını açan Tatlıses, hiçbir masraftan kaçınmamış ve gelinine verdiği düğün hediyesi olay olmuştu. İmparator, düğünde gelinine 450 bin TL değerinde bir altın kemer takmıştı.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme mi yaptırıyor?

YASEMİN ŞEFKATLİ: BUNDAN BENİM HABERİM YOK

Yeni gelin Yasemin Şefkatli'nin kayınpederi İbrahim Tatlıses'in yüzünün fotoğrafını koluna dövme olarak yaptıracağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkında çıkan haberler karşısında Yasemin Şefkatli sessizliğini bozdu. Bir Instagram sayfasından yapılan ''Şarkıcı İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, kayınpederi İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme yaptıracağını açıkladı.'' şeklindeki paylaşıma Şefkatli, 'Ama bundan benim haberim yok' yorumunu düşerek ortaya atılan haberleri yalanladı.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme mi yaptırıyor?

 

 

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme mi yaptırıyor? ile ilgili etiketler Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses İbrahim Tatlıses Derya Tuna Sosyal Medya Dövme Instagram Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.