İdo Tatlıses'in düğününe katılmamışlardı... İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can ve Hülya Avşar iddiasına jet yanıt! Derya Tuna mı istemedi?

İbrahim Tatlıses, 7 Ekim'de Raffles Otel’de düzenlenen törenle Derya Tuna'dan dünyaya gelen müzisyen oğlu İdo Tatlıses'i Yasemin Şefkatli ile evlendirdi. 550 davetlinin katıldığı düğün aradan günler geçmesine rağmen magazin gündeminde çok konuşulmaya devam ediyor... Tatlıses, düğüne yakın dostları Sibel Can ve Hülya Avşar'ın neden katılmadığına Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla açıklık getirdi.

İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile birlikteliğinden dünyaya gelen 29 yaşındaki müzisyen oğlu İdo Tatlıses, uzun zamandır aşk yaşadığı nişanlısı Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde İbrahim Tatlıses'in bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar ve Sibel Can'ın olmaması dikkat çekti.


DAVELİ LİSTESİNİ DERYA TUNA'NIN HAZIRLADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı törende Sibel Can ve Hülya Avşar'ın olmamasıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Davetli listesini İdo'nun annesi İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın hazırladığı ve Tuna'nın yıllardan beri yıldızının barışmadığı Hülya Avşar ve Sibel Can'ı düğünde görmek istemediği iddia edildi.

 İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can ve Hülya Avşar iddiasına jet yanıt

'HÜLYA HANIM KARANTİNADA OLDUĞU İÇİN GELEMEDİ'

Ortaya atılan iddialarının ardından İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak ''Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok Hülya hanımın yardımcısı korona olmuştu gelmim dedi çünkü benim yardımcım olduğu için benide karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim misafirleri Riske atmamak için gelemiyorum Gülben hanıma gelince oda ayağını incitmişti olay bundan ibarettir yok Derya hanım istememişte fanlan filan konu budur ARKADAŞLAR.!!'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can ve Hülya Avşar iddiasına jet yanıt

Tatlıses, Sibel Can ile ilgili iddialar karşısında ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. Takipçileri ise Tatlıses'e 'Peki ya Sibel Can?' sorusunu yöneltti.

 

İdo Tatlıses'in düğününe katılmamışlardı... İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can ve Hülya Avşar iddiasına jet yanıt! Derya Tuna mı istemedi? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İdo Tatlıses Derya Tuna Yasemin Şefkatli Sibel Can Hülya Avşar Düğün nikah Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.